Oana Tache da startul sezonului de party la mare!

Oana Tache da startul sezonului de party la mare!

Like
453
0
Monday, 29 April 2013
Stiri

Pe locuri…Fiti gata…START la distractie cu picioarele-n nisip, sub valuri de beat-uri si cu soarele-n priviri!

Oana Tache, VJ MTV si DJ Dance FM a fost cu un pas in fata miilor de petrecareti care vor lua cu asalt litoralul de 1 Mai si a dat play distractiei de sezon, printr-o super sedinta foto la Kudos Beach.

 12 ore de shooting, vant, 15 grade in termometre, rasarit, apus si  foarte multe tinute schimbate de energica artista de la MTV si DanceFM – asa s-ar descrie experienta Oanei Tache care a rezistat eroic si care a profitat din plin de “linistea de dinaintea furtunii” de la mare .

 “Imi plac la nebunie petrecerile pe plaja si abia astept vacanta de 1 Mai, revelionul clubbing de pe litoral.  Primul rasarit a fost magic si desi e prima oara cand ajung la mare inaintea tuturor si gust prima din energia sezonului – m-am simtit extraordinar pentru ca am avut alaturi de mine o gasca de oameni foarte creativi- Kudos Beach ne-a primit ca de obicei cu bratele deschise, tinutele au fost asigurate de  Simona Semen si Escape by Misha Marton, Fire de Murg mi-au imprumutat accesoriile, de hair si make-up s-au ocupat Alina si Carmen Vasile, de henna make up Cristina Iacob, iar fotografiile sunt semnate Arthur Toth. Nu uitati si nu ratati : ne vedem de 1 Mai la mare!”, a declarat Oana Tache dupa maratonul foto desfasurat la Kudos Beach.

Comments are closed.

Menu DanceFM.ro
×
Menu
Acest website foloseste cookies.Continuarea navigarii reprezinta acceptarea regulilor aferente disponibile aici.