Alle Farben este invitat sa mixeze noul podcast Sounds of Matinée, difuzat pe Dance Fm in fiecare joi dupa miezul noptii.

Alle Farben este invitat sa mixeze noul podcast Sounds of Matinée, difuzat pe Dance Fm in fiecare joi dupa miezul noptii.

Like
1101
0
Thursday, 27 July 2017
Stiri

Frans Zimmer a ajuns la culmi pe care altii nu pot decât sa viseze. Dupa ce a evoluat sub aliasul artistului ALLE FARBEN în ultimii opt ani, el este acum într-o pozizie cheie în scena germana si din ce în ce mai internationala.

Combinând stiluri si componente muzicale care s-ar putea sa nu se potriveasca la prima vedere, Alle Farben a dezvoltat un sunet unic, care aduce chiar si celor mai timizi dansatori sa-ti mute soldurile si sa-ti croiasca degetele de la picioare. Trecerea frontierelor sau performanta sa epica se intampla la 1 mai 2013, la fostul aeroport Tempelhof, unde a mixat în fata a 35.000 de oameni bucurându-se de vibratiile si bataile însorite.

 

Printre track-urile de succes care au atins si scena electronica romaneasca se numara “Anna Naklab feat. Alle Farben & YOUNOTUS – Supergirl” devenita hit si “Alle Farben – Bad Ideas”.

 

Setul se aude in exclusivitate pe Dance Fm, si il poti asculta oricand dupa pe pagina de facebook www.fb.com/soundsofmatinee si www.soundcloud.com/soundsofmatinee

 

https://youtu.be/lwf0dTW9oUI – Bad Ideas

 

https://youtu.be/31tiWX-8bdc – Supergirl

 

Comments are closed.

Menu DanceFM.ro
×
Menu
Acest website foloseste cookies.Continuarea navigarii reprezinta acceptarea regulilor aferente disponibile aici.