DanceFM prezinta James Zabiela@Kristal Club

Like
1361
KRISTAL CLUB
22:00 - 07:00
DanceFM prezinta James Zabiela@Kristal Club
05 Noe
Sambata
2016
  • Location
  • Bucuresti

KRISTAL ți-a pregătit o seară incredibilă alături de unul dintre cei mai tehnici DJ, JAMES ZABIELA. Britanicul ne răsfață cu cele mai surprinzătoare sunete, cu o varietate de stiluri mixate la perfecțiune și un mod specific sieși de a interacționa cu publicul. De mai bine de o decadă James reușește să își pună amprenta în industria muzicii electronice, cu gig-uri în cele mai importante cluburi și festivaluri, producții muzicale și importanța acordată evoluției și tehnologiei.
RESET ROBOT este un nume în ascensiune la momentul acesta, muzica sa fiind apreciată de artiști consacrați ai genului, dar și de un public tot mai numeros. Release-urile sale pentru Drumcode & Truesoul, Sci+Tec, Cocoon sau Soma Records i-au adus recunoașterea profesională, culminând cu gig-uri în Fabric din Londra, Space Miami și Panorama Bar din Berlin.
Pe NUSHA o cunoaștem foarte bine, iar evoluția ei muzicală nu ne este străină. În ultimul timp am putut vedea cum muzica ei transcede granițele și cunoaște un succes real atât în Europa, cât și în Asia sau America de Sud. Cu un stil aparte și o energie incredibilă, o sărbătorim pe Nusha Sâmbătă 05 Noiembrie, cu ocazia zilei de naștere.
Pregătim o petrecere de neuitat alături de un trio excepțional.

share
Menu DanceFM.ro
×
Menu
Acest website foloseste cookies.Continuarea navigarii reprezinta acceptarea regulilor aferente disponibile aici.