DanceFM prezinta REBOOT, JOEY DANIEL și MORGAN @ Kristal Club

Like
2422
KRISTAL CLUB
22:00 - 07:00
DanceFM prezinta REBOOT, JOEY DANIEL și MORGAN @ Kristal Club
12 Noe
Sambata
2016
  • Location
  • Bucuresti

KRISTAL CLUB ți-a pregătit o seară de distracție alături de REBOOT, JOEY DANIEL și MORGAN, Sâmbătă 12 Noiembrie.

De prezența lui REBOOT ne-am bucurat la începutul acestui an, când artistul german a mixat pentru prima dată în Kristal. Cu o experiență impresionantă și un sound în continuă evoluție, REBOOT reușește să se mențină în topurile de specialitate și în atenția fanilor din întreaga lume.

Frank Heinrich, pe numele său real, și-a descoperit pasiunea pentru techno în clubul patronat de Sven Vath, Omen, continuând să își canalizeze energia pentru viitoarea carieră de DJ și producător în următorii ani. În 2009 a cunoscut succesul internațional cu release-urile ‘Be Tougher / Letters’ (Cadenza) și ‘Caminando’ (Seies Drum), iar în 2010 și-a lansat primul album ‘Shunyata’.

REBOOT se remarcă prin influențele multiple pe care le îmbină perfect cu techno-ul, iar succesul său s-a transpus în gig-uri în cele mai importante cluburi și festivaluri din Europa, dar și din Australia (Stereosonic Festival), SUA (Electric Zoo – New York, Winter Music Conference – Miami), Brazilia (Creamfields, D-Edge), Singapore.
Pe JOEY DANIEL l-am cunoscut în acest an la SUNWAVES19, unde artistul originar din Rotterdam, ne-a încântat alături de Marco Carola până luni la prânz, în stilul caracteristic. Cu o experiență de o decadă și o notorietate pe plan local, JOEY cunoaște succesul internațional în 2014 atunci când se alătură familiei MUSIC ON.
MORGAN vine pentru a doua oară la pupitrul KRISTAL, cu o energie incredibilă și un stil eclectic pe care și l-a dezvoltat încă din vremea în care era DJ de hip-hop în țara natală, Australia.

share
Menu DanceFM.ro
×
Menu
Acest website foloseste cookies.Continuarea navigarii reprezinta acceptarea regulilor aferente disponibile aici.