DanceFM imbraca haine noi!

DanceFM imbraca haine noi!

2
5201
0
Wednesday, 16 November 2016
Stiri

DanceFM imbraca haine noi! La sapte ani de la lansare, postul de radio care emite in Bucuresti, pe frecventa 89, 5 FM, are o noua identitate vizuala, un nou slogan – “For Party Animals“– si un site pe masura, pregatit sa isi primeasca ascultatorii pe www.dancefm.ro.

“Noua identitate vizuala defineste si pune in valoare cel mai bine stilul DanceFM. DanceFm inseamna  muzica buna si diversa pentru petrecerile cu prietenii, energie si stare de bine in orice moment al zilei, fie ca esti in masina sau pe stada, fie ca asculti de-acasa, de la birou sau din metrou.” declara reprezentantii DanceFM.

dancefm-visual_04

Pe langa stiri si evenimente, ascultatorii vor putea afla care sunt preferintele si recomandarile DJ-ilor DanceFM, vor putea vota  favoritii si vor fi la curent cu cele mai ascultate 20 de piese ale saptamanii, ce vor fi aranjate, ca si pana acum, in clasamentul DanceFM Top 20.

Schimbari au intervenit si in grila de podcasturi DanceFM, unde s-au alaturat nume ca Tiesto, Armin Van Buuren, Claptone, Sam Feldt sau Bakermat.

Ora de difuzare a podcasturilor a fost si ea modificata, urmand ca toate mixurile sa fie difuzate zilnic, incepand cu ora 00.00.

Noua identitate vizuala a postului de radio DanceFM a fost dezvoltata si implementata intern.

Postul de radio DanceFM face parte din portofoliul media al trustului Digi.

Comments are closed.

Menu DanceFM.ro
×
Menu
Acest website foloseste cookies.Continuarea navigarii reprezinta acceptarea regulilor aferente disponibile aici.