EELKE KLEIJN si STEFANO NOFERINI in grila DanceFM

EELKE KLEIJN si STEFANO NOFERINI in grila DanceFM

Like
2793
0
Wednesday, 31 January 2018
Stiri

Luna Februarie debuteaza cu noi surprize pentru ascultatorii fideli DanceFM. Eelke Kleijn si Stefano Noferini, cei doi giganti ai muzici electronice, isi fac debutul pe piata romaneasca de muzica , in exclusivitate la DanceFM .

Eelke Kleijn a lansat pana acum 2 albume si foarte multe remixuri la label-uri ca : Ultra, EMI, Global Underground, Spinnin’ si multe altele.

Elke a lansat si bootleg-ul “The Hanging Tree” pentru filmul “Hunger Games” .

Dj-ul italian Stefano Nofernini, este unul dintre cei mai respectati si iubiti producatori de pe planeta, formandu-si un stil inconfundabil si unic.

Stefano este unul dintre cei mai bine vanduti artisti pe Beatport, avand de mai multe ori pozitia nr 1 in fiecare stil de muzica de pe platforma, fiind premiat de catre acestia in 2010 cu premiul “Breakout Artist of the Year” ca apoi in anul 2011 sa fie nominalizat la rubrica “Artist of the Year”.

In circuitul cluburilor, Stefano este o prezenta constanta in locati ca : Ministry of Sound, Euphoria, H20, F-135, Space Miami, Space Ibiza, Cocoon Frankfurt, Lief Festival, Sankeys si Row 14.

Pe Eelke Kleijn il auzi la DanceFM in fiecare joi de la miezul noptii, iar pe Stefano vinerea de la 02:00

Comments are closed.

Menu DanceFM.ro
×
Menu
Acest website foloseste cookies.Continuarea navigarii reprezinta acceptarea regulilor aferente disponibile aici.