3 luni până la UNTOLD! Votează experiența preferată de festival în Top 100 festivaluri din lume

Untold2022_0807_005829_DJI_0323_CR (1)

Mai sunt 3 luni până la festivalul UNTOLD! Iar fanii din întreaga lume au ocazia să voteze experiența preferată de festival în Top 100 cele mai bune festivaluri de pe planetă.

An de an organizatorii de evenimente încearcă să ofere mai mult decât un line-up, pentru că fanii de festival sunt în căutare de experiențe inedite. Nimic nu se compară cu senzația pe care o trăiești împreună cu grupul de prieteni, pe marile arene, la malul mării, în mijlocul unui mare oraș sau într-o cetate medievală. Această creativitate este răsplătită în fiecare an cu ajutorul fanilor, care sunt invitați să voteze experiența favorită de festival în cadrul celui mai mare poll dedicat industriei de evenimente.

Liniile de vot în Top 100 Festivals, clasament realizat de DJ Mag, au fost deschise pe data de 26 aprilie și se încheie pe 21 iunie. Fanii din întreaga lume pot vota festivalurile preferate pe vote.djmag.com.

România se află pe harta marilor evenimente la nivel global datorită celor două festivaluri UNTOLD și Neversea, care anul trecut au ocupat locul 9, respective locul 51 in Top 100 Festivals.

Festivalul UNTOLD se rezumă la emoție. De la emoția de a fi prezent la fiecare capitol din această poveste, până la emoția vizuală creată de sistemele de lumini și de vestimentația numeroaselor personaje care dau culoare acestei experiențe. Timp de patru zile, sute de mii de oameni trăiesc împreună în acest univers care creează un culoar între lumea reală și o lume fantastică, plină de personaje mitice și decoruri unice.

UNTOLD e lumea în care muzica e limbaj universal și, în fiecare an, acest univers magic scrie o poveste. În 2022 festivalul ocupa locul 9 în clasamentul celor mai mari 100 de festivaluri din lume și a devansat festivaluri cu tradiţie precum Lollapalooza, Burning Man, Sziget, Parookaville sau Mysteryland.

https://www.instagram.com/p/Crx-BoqI1PY/

Dacă ai experimentat bucuria autentică a universului UNTOLD sau ai stat până la răsărit alături de gașca de prieteni la festivalul Neversea, e momentul să te implici în procedura de votare: vote.djmag.com.

Neversea are loc în perioada 6 – 9 iulie, în Constanța, iar festivalul UNTOLD va avea loc în Cluj-Napoca în perioada 3-6 august 2023.


On Air
Acum
ALIN DRAGAN - Prove Them Wrong
A fost
THE DRILL VS JACK HARLOW - The Drill (ONUC, R. Georgescu & White remix)
Noutăți
miami-gallery-2019-32-1600x1066
WhatsApp Image 2024-05-31 at 18.43.58
WhatsApp Image 2024-05-30 at 18.16.12

Partenerii noștri

DIGI SPORT
Ion Țiriac, lovitură în 2024: e din nou cel mai bogat român! Ce avere are

Ion Țiriac, lovitură în 2024: e din nou cel mai bogat...

FILM NOW
Ce crede Russell Crowe despre „Gladiator 2”: "E puțin inconfortabil". Mărturisirile neașteptate ale starului

Ce crede Russell Crowe despre „Gladiator 2”: "E puțin...

DIGI WORLD
Cel mai bun moment al zilei pentru a face sport pentru a scădea nivelul zahărului din sânge. E valabil mai ales pentru cei cu exces de greutate

Cel mai bun moment al zilei pentru a face sport pentru...

DIGI ANIMAL WORLD
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a...

DIGI LIFE
Schimbările climatice au cauzat, în medie, 26 de zile suplimentare de căldură extremă, în ultimul an. Cele mai afectate 5 țări

Schimbările climatice au cauzat, în medie, 26 de zile...

PE ROZ
Momentul când Halle Berry este ajutată de stilista să se dezbrace. Detaliul care a fost imediat observat de fani: „S-a văzut tot”

Momentul când Halle Berry este ajutată de stilista să...

Vizual comunicat_FilmNOW_Recomandările lunii mai

Film Now întâmpină vara cu povești neconvenționale...

Vizual Comunicat 1600x900-100

Peste 280 de #oameniDIGI s-au alăturat unui nou...