Benni Windelband, primul speaker anuntat la Pitch Control

Benni_Fin-50x50.png

Nu exista un manual care sa iti explice de unde sa incepi si unde poti ajunge. Nu exista o carte care sa te invete sa fii DJ peste noapte, dar sunt oameni care iti pot impartasi din experienta lor, care te pot ghida si te pot ajuta mai departe. Asta depinde doar de tine.

Benni Windelband este Booking Manager la Cocoon si Co-Fondator al BE9 in Mannheim, si se alatura programului Pitch Control ca prim speaker, in cautarea de DJi care au potential si care au nevoie de un agent cu ajutorul caruia sa isi continue cariera.

Printre festivaluri si petreceri care te invita sa explorezi voata de noapte, Pitch Control isi propune sa gaseasca acei DJi si producatori de muzica electronica care s-au blocat intr-un anumit punct al carierei si au nevoie de mentorat, de indrumare si un push din partea unor oameni din industrie pentru a ajunge acolo unde si-au propus.

Undeva prin 2013, Benni Windelband lucra ca Sales Assistant, iar pasiunea pentru muzica electronica l-a purtat pe la tot felul de petreceri si festivaluri prin intreaga Europa. Aceasta pasiune a crescut treptat pana in punctul in care in acesta s-a decis ca vrea sa inceapa o cariera in industrie. 3 ani mai tarziu, a devenit Co-Founder al BE9, un hub din Mannheim care a devenit casa si loc de munca pentru un intreg grup de DJi de producatori locali.

La doar 27 de ani, Benni este unul dintre cei mai activi si energetici oameni din industria de booking, fiind tot timpul la curent cu tot ceea ce se intampla, intotdeauna pregatit si deschis pentru conexiuni noi.

,,Mergeam in fiecare weekend la diverse petreceri in Hoppetosse, CDV, Berghain, Fabric si la festivaluri precum Sunwaves, OFF Sonar, Sonus, Time Warp, iar asta mi-a alimentat si mai mult dorinta de a lucra in domeniu. In urma cu ceva ani, i-am cunoscut pe baietii de la Sedee, iar prin intermediul lor, l-am cunoscut si pe Fabe.

Am inceput sa plec cu ei la evenimentele internationale si am avut ocazia sa imi fac niste conexiuni. Nici nu e greu sa ma observi in multime, caci la 2,02 m sunt acel tip ,,mic”. Am locuit cu Fabe timp de 8 luni, in perioada in care fusese semnat la Cocoon. Am renuntat la job-ul meu zilnic si am aplicat la ei pentru job-ul de Booking Assistant. Vestea frumoasa a venit la putin timp, caci ei au crezut in potentialul meu si am fost avansat la pozitia de Main Booker.

Cu un an in urma, construisem alaturi de baieti si BE9, iar lucrurile au tot crescut de atunci. Inca merg cu artistii mei la toate evenimentele pentru ca vreau sa ii sustin in orice moment. In cadrul Pitch Control, o sa abordez subiecte care tin de relatia dintre agentie/Booking Agent si artisti. Abia astept aceasta experienta si sa cunosc participantii. Cautarea de noi talente nu se opreste niciodata”.

Benni Windelband va fi prezent la Pitch Control pe data de 15 mai, unde va sustine urmatoarele panel-uri:

A. How to find booking agents or let them find you: a mix between music and Social Media promotion.
B. Behind Bookings: what happens inside the booking agency.
C. How to perform at booked events?

Afla mai multe despre el aici: https://bit.ly/2SGqCKC
Te poti inscrie si tu accesand www.pitch-control.net.


On Air
Acum
DREAMERS INC - Apache (DJ Renat edit)
A fost
Andor Gabriel, Indra - Hoy
Noutăți
WhatsApp Image 2024-07-18 at 14.08.21
WhatsApp Image 2024-07-15 at 13.48.22
image

Partenerii noștri

DIGI SPORT
Gigi Becali nu l-a vrut titular și a ”explodat” în direct: ”Te dai șmecher? Făcea pe interesantul”

Gigi Becali nu l-a vrut titular și a ”explodat” în...

FILM NOW
Russell Crowe, dezvăluiri despre cum s-a schimbat viața lui după divorțul de Danielle Spencer: „Am devenit un destrăbălat!”

Russell Crowe, dezvăluiri despre cum s-a schimbat...

DIGI WORLD
Ce trebuie să știi despre pietrele la rinichi. Avertismentul unui medic: „Nu se formează peste noapte!”

Ce trebuie să știi despre pietrele la rinichi...

DIGI ANIMAL WORLD
Momentul inedit când două zebre se bat pentru a avea acces la apă. Imaginile sunt virale pe internet

Momentul inedit când două zebre se bat pentru a avea...

DIGI LIFE
Acropola din Atena lansează un sistem de vizite private pentru suma de 5.000 de euro

Acropola din Atena lansează un sistem de vizite...

PE ROZ
Atitudine de femeie fatală, rochie transparentă și decoltată, as în arta seducției. Mădălina Ghenea, din nou în prim-plan

Atitudine de femeie fatală, rochie transparentă și...

colaborari in muzica dance

Colaborări epice în muzica dance

Vizual comunicat_FilmNOW_ Recomandările lunii iulie

În iulie, Film Now concentrează suspansul în pelicule...