Dansând până la finalul anului: Cele mai așteptate 3 festivaluri de muzică electronică din România

313868101_488763816612400_3921128989551232095_n

România a devenit recunoscută în întreaga lume pentru scena sa vibrantă de muzică electronică. Anul acesta se anunță un calendar încărcat cu festivaluri binecunoscute, iar iubitorii de muzică din România și din întreaga Europă sunt așteptați să participe la aceste evenimente de excepție. DJ de renume, printre care mulți pe care îi ascultați la Dance FM, vor face parte din line-up, oferind spectacole unice și împărtășind energia și talentul cu publicul entuziast, creând momente magice pe durata festivalului.

1. Untold Festival - 3-6 august 2023, Cluj-Napoca
Untold Festival este unul dintre cele mai mari și populare evenimente de muzică electronică din Europa de Est. Situat în inima Transilvaniei, în orașul Cluj-Napoca, acest festival adună mii de participanți din întreaga lume. În line-up-ul său impresionant se regăsesc nume precum Armin van Buuren, Martin Garrix, David Guetta, Marco Carola și mulți alții.

2. Neversea - 6-9 iulie 2023, Constanța
Neversea este un festival unic, care se desfășoară pe malul Mării Negre, în Constanța. Evenimentul atrage pasionații de muzică electronică, dar și de alte genuri muzicale, și oferă o experiență inegalabilă. În acest an, DJ-i de talie internațională precum Don Diablo, Steve Aoki, Lost Frequencies, Claptone și mulți alții vor anima atmosfera vibrantă a festivalului.

3. Sunwaves Festival - septembrie
Sunwaves Festival este un eveniment emblematic pentru iubitorii de muzică electronică din România și din întreaga lume. Amplasat la malul mării, acest festival atrage anual mii de participanți. Sunwaves este cunoscut pentru seturile lungi ale artiștilor, care durează adesea până în zorii zilei, doborând chiar și recorduri internaționale. Line-up-ul acestui festival te ține mereu la dans, timp de 7 zile. Aflat la ediția 31, experiența promite să fie de neuitat.

 

Photo credit: Sunwaves


On Air
Acum
Andor Gabriel, Indra - Hoy
A fost
JAMIE WOON - Night Air (Robert Georgescu and White Remix)
Noutăți
WhatsApp Image 2024-07-18 at 14.08.21
WhatsApp Image 2024-07-15 at 13.48.22
image

Partenerii noștri

DIGI SPORT
Gigi Becali nu l-a vrut titular și a ”explodat” în direct: ”Te dai șmecher? Făcea pe interesantul”

Gigi Becali nu l-a vrut titular și a ”explodat” în...

FILM NOW
Russell Crowe, dezvăluiri despre cum s-a schimbat viața lui după divorțul de Danielle Spencer: „Am devenit un destrăbălat!”

Russell Crowe, dezvăluiri despre cum s-a schimbat...

DIGI WORLD
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol...

DIGI ANIMAL WORLD
Momentul inedit când două zebre se bat pentru a avea acces la apă. Imaginile sunt virale pe internet

Momentul inedit când două zebre se bat pentru a avea...

DIGI LIFE
Acropola din Atena lansează un sistem de vizite private pentru suma de 5.000 de euro

Acropola din Atena lansează un sistem de vizite...

PE ROZ
Atitudine de femeie fatală, rochie transparentă și decoltată, as în arta seducției. Mădălina Ghenea, din nou în prim-plan

Atitudine de femeie fatală, rochie transparentă și...

colaborari in muzica dance

Colaborări epice în muzica dance

Vizual comunicat_FilmNOW_ Recomandările lunii iulie

În iulie, Film Now concentrează suspansul în pelicule...