DJ-ii DANCE FM pe scena UNTOLD 2023

364078184_6871494649568150_2912713128269595162_n

Din 2015, UNTOLD s-a transformat într-un simbol al festivalurilor și al culturii muzicale contemporane din România. Cu o combinație irezistibilă de muzică electronică, artă vizuală și experiențe unice, UNTOLD a atras sute de mii de vizitatori din întreaga lume. Amplasat în inima Transilvaniei, festivalul oferă o platformă pentru artiști consacrați și emergenți să-și împărtășească muzica cu un public entuziast și deschis la nou.

În fiecare an, line-up-ul este unul uimitor, iar 2023 nu face nicio excepție, printre numele consacrate aflându-se David Guetta, Armin Van Buuren, Fedde le Grand, Imagine Dragons și Bebe Rexha. Dar UNTOLD nu este doar despre superstarurile internaționale. În 2023, DJ-ii Dance FM, André Rizo, Andor Gabriel, Almud, Marius Onuc, Mircea Ivan, Mentol și Paul Damixie vor adăuga o notă distinctivă, reprezentând cu mândrie scena dance din România.

Fiecare dintre acești DJ a contribuit la definirea și îmbogățirea scenei muzicale autohtone, cu stiluri variate și abordări unice, care reflectă diversitatea și dinamismul Dance FM, adăugând un plus de magie și energie întregii experiențe Untold.

UNTOLD 2023 promite să fie o sărbătoare a muzicii, unde artiști de calibru internațional împărtășesc scena cu talentele locale. Fanii atât ai UNTOLD, cât și ai Dance FM, se pot aștepta la un spectacol memorabil, plin de energie și pasiune pentru muzică.


On Air
Acum
SORVATS NIVEK, DERWA - I Dont Wanna Know
A fost
FEVER RAY - Keep The Streets Empty For Me (Maryo remix)
Noutăți
pexels-wendywei-1190298
Vizual comunicat_FilmNOW_Recomandările lunii mai
Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

Partenerii noștri

DIGI SPORT
FOTO Afacerea de 10 milioane de euro de la Arena Națională de care s-a ales praful

FOTO Afacerea de 10 milioane de euro de la Arena...

FILM NOW
Porecla adorabilă pe care a primit-o Ryan Gosling de la fiicele lui: „Mă dau gata de fiecare dată!”

Porecla adorabilă pe care a primit-o Ryan Gosling de...

DIGI WORLD
Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă...

DIGI ANIMAL WORLD
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească...

DIGI LIFE
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni

Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita...

PE ROZ
"În niciun caz mamă-fiică, ci 2 surori". Fata Iuliei Albu se simte din ce în ce mai bine în fața camerei. Mikaela e superbă la 14 ani

"În niciun caz mamă-fiică, ci 2 surori". Fata Iuliei...

Top 100 CLubs Key visual - 16-9_0.png

DJ Mag a anunțat Topul celor mai bune 100 de cluburi...

poza postare

DANCE FM TE TRIMITE LA SUNWAVES!