DJ Marika a lansat primul sau album. "From The Future, From The Past" este disponibil pe toate platformele digitale!

Art Marika

Pionierul muzicii electronice, Florin Marica, cunoscut și sub numele de DJ Marika, a lansat recent primul său album, sub label-ul sau Selectro. Intitulat 'From The Future, From The Past’, albumul este mai mult decât muzică, reprezentând o mișcare strategică în cariera sa și dezvăluind o latură sofisticată și matură a viziunii sale artistice.


Cu 11 piese care acoperă genuri de la ambient, dub și breakbeat la tech house, această colecție eclectică se adresează tuturor iubitorilor de muzica electronica - fiecare piesă este o poveste unică care te invită să faci parte din călătorie. Artiști invitați fantastici precum Suie Paparude, Silent Strike, Emmah Toris, Unu', Junkyard, The Speakers și talentatul Lexx Groove s-au alăturat proiectului, aducând magie intr-o colectie de sunete pe toate gusturile.

“Titlul albumului, ‘From the Future, From the Past’, se referă la trecutul meu, prezentul și viitorul. Sunt piese începute în trecut, care acum au găsit o finalitate, și, într-un fel, pot fi văzute ca semnale trimise către viitor. Vom vedea ce va aduce, dar eu cred că viitorul sună bine,” a declarat DJ Marika.

Iar viitorul va aduce un nou album si noi colaborari surprinzatoare, atat pentru label-ul Selectro cat si pentru alte label-uri cu care DJ Marika a colaborat de-a lungul carierei muzicale.
“Planuri de viitor? Am început să fac un remix pentru ROA, și încet-încet mă gândesc la al doilea album. Piesa cu Electric Brother este aproape gata, și urmează câteva colaborări interesante, mai ales din zona alternativă. În plus, mă ocup de munca la radio, de labelul Selectro, și de alte colaborări cu diferite labeluri,” a detaliat DJ Marika.

Ca DJ, producător și promotor, Florin Marica a avut un rol crucial în conturarea scenei de muzică underground din România în anii '90. Finalist al prestigiosului Heineken Music Thirst, și-a demonstrat talentele orchestrând evenimente revoluționare timp de peste 15 ani, aducând împreună DJ-i, producători locali și internaționali și show-uri live captivante pentru experiențe de neuitat, oferind totodată o oportunitate semnificativă tinerilor talente de a se prezenta și promova.

Sub stindardul Selectro, Marika a creat o scenă unică, combinând talentele locale și nume sonore globale, prezentate cu fast la prestigiosul festival de muzică Sunwaves
(SW8/SW10). Brandul a primit recunoaștere, obținând distincția prestigioasă "Cel Mai Bun Concept pentru o Serie de Petreceri din România" la Nights Awards în 2010 și 2011. Și asta nu este tot. Emisiunile sale de radio și munca sa la Atomic TV au marcat, de asemenea, o eră revoluționară. Abilitățile sale de DJ și brandul Selectro s-au transformat într-o casă de discuri în 2017, oferind release-uri electronice eclectice incredibile și consolidându-și influența durabilă în muzica electronică globală.

Albumul ‘From the Future, From the Past’ poate fi ascultat si descarcat online de pe urmatoarele platforme: https://lnk.to/from_the_future_from_the_past

Pentru a ramane la curent cu activitatea lui DJ Marika, iubitorii de muzica electronica il pot urmari pe platformele de socializare.

DJ Marika:
https://www.facebook.com/djmarikaofficial/
https://www.instagram.com/djmarikaofficial/
Selectro Records:
https://www.facebook.com/SelectroPage/
https://www.instagram.com/selectro_records/


On Air
Acum
JORJA SMITH - Come Over (Belu x Pado remix)
A fost
THIANN - Kumba
Noutăți
Marius Onuc Speaker ADE
113_Jasper ten Tusscher_ADE_HANGOVER_1022 (1)
ade4_Jasper ten Tusscher_ADE_FELIX MERITIS_DEFQON_1018

Partenerii noștri

DIGI SPORT
Pedeapsa primită de Dorinel Munteanu, după episodul care a scandalizat fotbalul românesc

Pedeapsa primită de Dorinel Munteanu, după episodul...

FILM NOW
N-a apărut încă în cinema, dar e considerat de critici cel mai bun film al anului: "O adevărată epopee"

N-a apărut încă în cinema, dar e considerat de critici...

DIGI WORLD
Doi doctori, total uimiți de ce au văzut la microscop pe mâini aparent curate: "Oh, asta e dezgustător!"

Doi doctori, total uimiți de ce au văzut la microscop...

DIGI ANIMAL WORLD
Un câine s-a cățărat în vârful Marii Piramide din Giza. Imaginile, surprinse de un bărbat care naviga cu parapanta, sunt virale

Un câine s-a cățărat în vârful Marii Piramide din...

DIGI LIFE
Oamenii de ştiinţă au descifrat secretul tabloului „Fata cu cercel de perlă”

Oamenii de ştiinţă au descifrat secretul tabloului...

PE ROZ
Adevăratul motiv pentru care Harry și Meghan Markle și-ar fi cumpărat o reședință în Portugalia. Jurnalistă: „Nu văd nimic bun în asta”

Adevăratul motiv pentru care Harry și Meghan Markle...

vizual comunicat DIGIPEDIA 1

DIGIPEDIA, un nou capitol în educația științifică cu...

1Vizual comunicat_Film Now_ recomandările lunii octombrie

La Film Now, peliculele lunii octombrie se trăiesc la...