Festivalul DAVA lansează prima compilație muzicală cu un scop caritabil la Selectro

dava

DAVA, festivalul de muzică electronică cu un aer funky-industrial ce a debutat anul trecut la Cetatea Medievală din Sighișoara, revine în 2019 cu cel de-al doilea capitol. În acest an, lansează la Selectro prima compilaţie muzicală a evenimentului, având un scop caritabil, posibilă datorită suportului unor artiști grozavi: Stefano Noferini, Artslaves Moan, Alex Sharp, Stek Alex, Bols, DJ Marika, Al-Fernandez, GruuvElement's, Iulian Badea, Luca M, MAT, Mind Your Step, Olivia Jones & Red pig flower.

„Oferim muzică bună pentru o mână de ajutor”, declară organizatorii festivalului.

“Banii strânși din vânzarea compilației vor fi donați către Alex, un tânăr de 26 de ani din Sighișoara, ce are nevoie de un tratament foarte scump pentru a se recupera după operația unei tumori. Părinții lui au suportat toate costurile operației realizate în Viena, de aproximativ 80.000 euro, după o încercare nereușită în România. Acum, pentru recuperare, este necesar câte un tratament medical de 18.000 euro la fiecare 3 săptămâni, sumă pe care părinții lui nu o mai pot susţine. De aceea, au nevoie disperată de ajutorul nostru, al tuturor! Doar ca Alex să rămână în viață și să aibă o șansă la recuperarea completă”, completează aceştia.

Detalii despre campanie pot fi regăsite pe pagina oficială de Facebook a festivalului: https://www.facebook.com/DavaFestival/

Compilația este disponibilă exclusiv pe Beatport:  https://www.beatport.com/release/dava-the-new-citadel-first-chapter-compilation/2519034

Suport internațional din partea unor artisti precum: Marco Carola, Paco Osuna, Luigi Madonna, Joachim Garraud, David Vendetta, Dexon, Claude Vonstroke, Dan Hayes, Sam Divine, Different Grooves, Wookieboy, Cody, Deniz Bilgic etc.


On Air
Acum
TIESTO, AVA MAX - The Motto
A fost
YG Marley - Praise Jah In The Moonlight (GOLDCHER edit)
Noutăți
WhatsApp Image 2024-07-18 at 14.08.21
WhatsApp Image 2024-07-15 at 13.48.22
image

Partenerii noștri

DIGI SPORT
Imaginile care au produs un scandal uriaș la JO: ”O bătaie de joc”. Macron: ”Se va vorbi despre asta și peste 100 de ani”

Imaginile care au produs un scandal uriaș la JO: ”O...

FILM NOW
Salma Hayek, mărturisiri despre scena de striptease din „From Dusk Till Dawn”: „Mi-a schimbat cariera”

Salma Hayek, mărturisiri despre scena de striptease...

DIGI WORLD
Ce se întâmplă în organismul tău dacă mănânci pește gras, precum somon ori sardine

Ce se întâmplă în organismul tău dacă mănânci pește...

DIGI ANIMAL WORLD
Momentul în care un bărbat alungă un crocodil din curtea casei sale folosindu-se de un tomberon. Imaginile inedite sunt virale

Momentul în care un bărbat alungă un crocodil din...

DIGI LIFE
Acropola din Atena lansează un sistem de vizite private pentru suma de 5.000 de euro

Acropola din Atena lansează un sistem de vizite...

PE ROZ
Fiica lui Susan Sarandon a plâns după ce a fost criticată pentru rochia de mireasă cu decolteu: "Și-au pierdut timp pentru a mă umili"

Fiica lui Susan Sarandon a plâns după ce a fost...

colaborari in muzica dance

Colaborări epice în muzica dance

Vizual comunicat_FilmNOW_ Recomandările lunii iulie

În iulie, Film Now concentrează suspansul în pelicule...