[MAINE-I LUNI] BODZIN: Authenticity is everything. BadassDJ X DanceFM

STephan

Daca te uiti in comentariile de pe platformele de muzica, vei vedea ca lumea il iubeste pentru unicitate.

Nascut in Germania, Stephan Bodzin face cunostinta din tinerete cu muzica, fiind fiul unui muzician experimental. Prezenta unei astfel de entitati muzicale in familie isi pune amprenta pe viata artistului, acesta dezvoltandu-si  cultura muzicala folosind aparatura din studioul tatalui sau.

Dupa mutarea in Bremen, a inceput si viata lui de producator, care marcheaza unicitatea creatiilor lui. Pe scena techno a debutat in 2014, la varsta de 36 de ani, iar in 2007 a lansat albumul “Liebe Ist…” urmat de alte productii originale. In 2008, la scurt timp dupa debutul lui, a venit si in Romania, in Kristal Club, dar de atunci nu am mai avut ocazia sa-l vedem. Intr-un interviu pentru Deephouseamsterdam spune ca prefera sa puna muzica in spatiile mici, precum cluburile, in detrimentul scenelor mari, unde este mai greu de calibrat echipamentul de sunet pentru a oferi un sunet focalizat functional.

Un sunet clar este estential cand asculti muzica lui Stephan Bodzin care are o constructie hipnotica, vibranta, cu simt de intelegere melodica. Anii de experienta si procesul de creare a unui stil de muzica propriu i-au adus cheia succesului, devenind o figura importanta pe scena muzicii techno din toata lumea. El ne vinde, gratis, un pont  spunand ca “Authenticity is everything – without it everything would appear to be nothing more than a hollow shell” (autenticitatea este totul – fara ea totul ar aparea ca fiind nimic mai mult decat o coaja scobita).

Visualurile unor piese ale lui Bodzin sunt creatia lui Daniel Rossa, directorul artistic si media artist-ul de la la Urbanscreen. Este cunoscut in Romania dupa proiectia unui visual pe cladirea Parlamentului, la iMapp Bucharest Mapping Festival 2015, unde a fost distins cu Premiul Juriului. Creatiile lui Daniel Rossa pentru piesele lui Stephan afiseaza un haos dimensional, hranit de jocurile hipnotice.

Il vad pe Stephan Bodzin un Badass DJ pentru ca a gasit prin autenticitate cheia care deschide orice usa. Simplitatea pe care o afiseaza, ascunde dragostea de creatie si complexitatea la care o ridica. Oana spune ca el pare a fi un Dexter, care are un laborator ascuns in spatele casei, dar el de fapt este o DeeDee, care se furiseaza in laborator si se joaca cu butoanele. Intr-un sfarsit, va las cu “Lila”, o piesa creata imediat dupa nasterea fiicei lui cu acelasi nume.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Articol preluat de pe BadassDJ
FB: https://www.facebook.com/badassdj/
IG: https://www.instagram.com/thebadassdj/

On Air
Acum
Andor Gabriel, Indra - Hoy
A fost
JAMIE WOON - Night Air (Robert Georgescu and White Remix)
Noutăți
WhatsApp Image 2024-07-18 at 14.08.21
WhatsApp Image 2024-07-15 at 13.48.22
image

Partenerii noștri

DIGI SPORT
Gigi Becali nu l-a vrut titular și a ”explodat” în direct: ”Te dai șmecher? Făcea pe interesantul”

Gigi Becali nu l-a vrut titular și a ”explodat” în...

FILM NOW
Russell Crowe, dezvăluiri despre cum s-a schimbat viața lui după divorțul de Danielle Spencer: „Am devenit un destrăbălat!”

Russell Crowe, dezvăluiri despre cum s-a schimbat...

DIGI WORLD
Un campion la mers pe sârmă a traversat Strâmtoarea Messina pe o coardă de nici 2 cm lățime. A parcurs 3,6 km

Un campion la mers pe sârmă a traversat Strâmtoarea...

DIGI ANIMAL WORLD
Momentul inedit când două zebre se bat pentru a avea acces la apă. Imaginile sunt virale pe internet

Momentul inedit când două zebre se bat pentru a avea...

DIGI LIFE
Acropola din Atena lansează un sistem de vizite private pentru suma de 5.000 de euro

Acropola din Atena lansează un sistem de vizite...

PE ROZ
Atitudine de femeie fatală, rochie transparentă și decoltată, as în arta seducției. Mădălina Ghenea, din nou în prim-plan

Atitudine de femeie fatală, rochie transparentă și...

colaborari in muzica dance

Colaborări epice în muzica dance

Vizual comunicat_FilmNOW_ Recomandările lunii iulie

În iulie, Film Now concentrează suspansul în pelicule...