(P) Povestea lui Adam Levine, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din ultimii ani

2022 Beloved Benefit
sursă foto: pixabay.com

Adam Levine este vocalistul trupei Maroon 5 și este unul dintre cei mai apreciați artiști din ultimele două decenii. Cariera muzicală a început-o în 1994, când a înființat trupa Kara's Flowers, dar acest proiect a fost abandonat după doar un album lansat, The Fourth World.

În cele din urmă, această trupă s-a modificat și în 2001 s-a transformat în Maroon 5, în ea fiind cooptat și James Valentine, cel care a preluat rolul de chitarist principal. În 2002, trupa a început să aibă o ascensiune fulminantă după lansarea albumului Songs About Jane, care a câștigat mai multe discuri de platină.

De atunci au mai fost lansate încă șase albume: It Won't Be Soon Before Long (2007), Hands All Over (2010), Overexposed (2012), V (Five) (2014), Red Pill Blues (2017) și Jordi (2021). Adam Levine a devenit așadar figura marcantă a trupei Maroon 5 și a câștigat inclusiv trei premii Grammy.

De asemenea, între 2011 și 2019 el a fost un coach la show-ul The Voice difuzat în SUA de NBC, iar câștigătorii din sezoanele 1, 5 și 9 au făcut parte din echipa sa. În paralel, Levine a început și o carieră în actorie începând cu 2012. Astfel, a reușit să apară în producții precum Begin Again (2013), Popstar: Never Stop Never Stopping (2016), Fun Mom Dinner și The Clapper (ambele din 2017).

Fiind unul dintre cei mai apreciați artiști, Levine a avut și numeroase colaborări de succes. În 2005 a conlucrat cu Kanye West pe piesa Heard 'Em Say, realizată după un zbor comun pe care cei doi artiști l-au avut. De asemenea, a colaborat apoi și cu Alicia Keys, dar și cu K'naan.

Ce pasiuni are Adam Levine

Yoga

Este cea mai cunoscută pasiune pe care Adam Levine o are. La un moment dat, Levine obișnuia să ridice greutăți, dar a renunțat după ce a descoperit yoga. Spune că această activitate reușește să îl relaxeze foarte mult și o practică inclusiv când este în turnee. "Am fost atât de norocos să descopăr yoga. Această activitate este atât de diferită pentru fiecare om și am fost puțin ezitant să dezvălui ce înseamnă pentru mine. Are un impact pozitiv foarte profund asupra vieții mele din ultimii ani. Abia aștept să descopăr noi lucruri", a spus Adam Levine, citat de revista People.

Blackjack

De aproximativ două decenii, solistul de la Maroon 5 este pasionat de blackjack. A fost văzut adesea în cazinourile din Las Vegas unde mergea să se distreze. De altfel, la cazinoul Aladdin a avut inclusiv o ediție specială de jetoane în cinstea formației Maroon 5. Adam Levine a afirmat că se joacă blackjack doar de distracție și nu consumă niciodată alcool când practică acest joc. De altfel, distracția trebuie să fie scopul principal al jocurilor care sunt accesibile în toate colțurile lumii, inclusiv în România. În țara noastră, utilizatorii pot încerca responsabil jocul de blackjack pe platforma NetBet, unde sunt disponibile 18 versiuni de la cei mai tari furnizori de pe piață.

Se joacă Scrabble

Adam Levine a mărturisit într-un interviu că este foarte pasionat de jocul de Scrabble. Și nu doar că are o pasiune, dar el susține că este foarte talentat și că este aproape imposibil să piardă. Scrabble este un alt joc popular încercat de oameni din toate colțurile lumii și nu este deloc surprinzător că face parte și din pasiunile lui Adam Levine.


On Air
Acum
Andor Gabriel, Indra - Hoy
A fost
JAMIE WOON - Night Air (Robert Georgescu and White Remix)
Noutăți
WhatsApp Image 2024-07-18 at 14.08.21
WhatsApp Image 2024-07-15 at 13.48.22
image

Partenerii noștri

DIGI SPORT
Gigi Becali nu l-a vrut titular și a ”explodat” în direct: ”Te dai șmecher? Făcea pe interesantul”

Gigi Becali nu l-a vrut titular și a ”explodat” în...

FILM NOW
Russell Crowe, dezvăluiri despre cum s-a schimbat viața lui după divorțul de Danielle Spencer: „Am devenit un destrăbălat!”

Russell Crowe, dezvăluiri despre cum s-a schimbat...

DIGI WORLD
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol...

DIGI ANIMAL WORLD
Momentul inedit când două zebre se bat pentru a avea acces la apă. Imaginile sunt virale pe internet

Momentul inedit când două zebre se bat pentru a avea...

DIGI LIFE
Acropola din Atena lansează un sistem de vizite private pentru suma de 5.000 de euro

Acropola din Atena lansează un sistem de vizite...

PE ROZ
Atitudine de femeie fatală, rochie transparentă și decoltată, as în arta seducției. Mădălina Ghenea, din nou în prim-plan

Atitudine de femeie fatală, rochie transparentă și...

colaborari in muzica dance

Colaborări epice în muzica dance

Vizual comunicat_FilmNOW_ Recomandările lunii iulie

În iulie, Film Now concentrează suspansul în pelicule...