Untold și Neversea sunt în Topul Festivalurilor DJ Mag din 2023

untold356278257_808905973939584_3348872607051937015_n

Untold și Neversea și-au consolidat locurile în scena globală a festivalurilor, capturând inimile iubitorilor de muzică din întreaga lume!

Clasamentul pentru 2023 Top 100 Festivaluri de la DJ Mag a fost publicat și ne bucurăm enorm că două festivaluri românești au reușit să se claseze în acest top de renume: Untold ocupă locul 6, iar Neversea ocupă locul 41.

Topul, votat de cititorii DJ Mag, evidențiază experiențele festivaliere cele mai electrizante și de neuitat din întreaga lume.
Aceasta este o nouă confirmare că România capătă rapid recunoaștere pe scena festivalurilor internaționale.

Festivalul Untold a devenit unul dintre cele mai căutate festivaluri muzicale din Europa. Organizat în Cluj-Napoca, acest festival transformă inima Transilvaniei într-un tărâm muzical de poveste în fiecare vară. Untold este cunoscut pentru producțiile de pe scena principală, unde unii dintre cei mai mari artiști din muzica electronică și mainstream se află în centrul atenției. Dar nu este vorba doar despre headlineri; Untold sărbătorește, de asemenea, scena muzicii electronice underground, cu scene dedicate pentru techno, drum and bass și multe altele. În afara muzicii, Untold oferă o combinație unică de instalații artistice, experiențe uimitoare și o atmosferă vibrantă care atrage participanții la festival de la an la an. În line-up-ul său impresionant se regăsesc mereu nume precum Armin van Buuren, Martin Garrix, David Guetta, Marco Carola și mulți alții.

Neversea, desfășurat pe coasta Mării Negre, face senzație în lumea muzicii electronice încă de la prima ediție. Acest festival, cunoscut pentru scenografiile sale fascinante și line-up-urile incredibile, are mai multe scene ce prezintă o gamă diversificată de genuri muzicale electronice, de la techno la house și trance, și are ceva de oferit fiecărui entuziast al muziciii, în locația sa unică de pe plajă, unde participanții pot dansa pe piesele preferate la malul mării. DJi de talie internațională precum Don Diablo, Steve Aoki, Lost Frequencies, Claptone și mulți alții animă mereu atmosfera vibrantă a festivalului.


On Air
Acum
SEAL - Crazy (Urmet K edit)
A fost
Avi Snow, LVAN & Sif Saga - Famous
Noutăți
pexels-wendywei-1190298
Vizual comunicat_FilmNOW_Recomandările lunii mai
Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

Partenerii noștri

DIGI SPORT
Gigi Becali n-a stat deloc pe gânduri: plăți de 25 de milioane de euro!

Gigi Becali n-a stat deloc pe gânduri: plăți de 25 de...

FILM NOW
Fiica cea mare a lui Bruce Willis, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a actorului: „Ce mi se pare incredibil este cât de iubit este tatăl meu!”

Fiica cea mare a lui Bruce Willis, noi dezvăluiri...

DIGI WORLD
O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale...

DIGI ANIMAL WORLD
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească...

DIGI LIFE
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni

Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita...

PE ROZ
Prințul Harry ar urma să aibă o întâlnire cu tatăl lui, regele Charles. Un apropiat a rupt tăcerea: „Este foarte entuziasmat!”

Prințul Harry ar urma să aibă o întâlnire cu tatăl...

Top 100 CLubs Key visual - 16-9_0.png

DJ Mag a anunțat Topul celor mai bune 100 de cluburi...

poza postare

DANCE FM TE TRIMITE LA SUNWAVES!