Craciun traZnit la Dance FM

DANCE FM 2020 - XMAS traznit smuff -624x300

Dance & Win!
Craciunul asta pandemia nu ne prea lasa sa petrecem, asa ca ne-am gandit sa va facem niste cadouri traZnite, care sa va ia dorul de topaiala. Dam Dance FM la maxim si ne bucuram impreuna de un Craciun traZnit.
Am vorbit cu partenerii nostri de la smuff.ro, magazinul cu cele mai traZnite cadouri de Craciun si am ajuns la concluzia ca meritati nu unul ci doua cadouri traZnite in fiecare zi.

Asa ca, HAI!
Din 7 decembrie, atentie mare la parola zilnica din Get up and Dance matinalul Dance FM cu Marius Onuc si la postarile de pe Facebook Dance FM, ca sa va inscrieti si sa castigati zilnic nu unul ci doua cadouri traZnite de la smuff.ro!

***

Regulamentul concursului „DANCE & Win: Craciun Traznit”

Art. 1. Organizatorul. Regulamentul oficial al Concursului
Organizatorul concursului „Dance & Win- Craciun Traznit” (denumit in cele ce urmeaza „Concursul”) este RCS & RDS S.A., persoană juridică română, cu sediul în Bucuresti, str. Dr. Staicovici nr. 75, Forum 2000 Building, Faza I, Etaj 2, Sector 5, Cod Unic de Inregistrare 5888716, număr de ordine în Registrul Comerţului J40/12278/1994, cod IBAN RO06 INGB 0001000188248913 deschis la ING Bank N.V. Amsterdam Sucursala Bucureşti, denumită în cele ce urmează „Organizator” sau „RCS & RDS”.
Prin organizarea acestui Concurs, RCS & RDS urmareste cresterea audientei si promovarea brand-ului Dance FM.
Concursul se va derula in conformitate cu prezentul Regulament. „Regulament” inseamna toate si oricare dintre regulile Concursului, obligatorii pentru toti Participantii, in vigoare in orice moment pe parcursul desfasurarii Concursului. Regulamentul va fi adus la cunostinta publicului conform legislatiei aplicabile din Romania, fiind disponibil gratuit, incepand cu data de 7.12.2020, dupa cum se detaliaza la art. 8 de mai jos, care reglementeaza „Publicarea Regulamentului Concursului”.
Organizatorul isi rezerva dreptul sa modifice, fara sa solicite acordul Participantilor si fara drept de compensare pentru acestia, oricare dintre prevederile prezentului Regulament, cum ar fi, dar fara a se limita la: prevederile care reglementeaza modul de derulare a Concursului, teritoriul de desfasurare a Concursului, conditiile de participare la Concurs, data de inceput si data de sfarsit a Concursului (putand inclusiv sa suspende sau sa inceteze Concursul). Modificarile de orice fel aduse prezentului Regulament urmeaza sa intre in vigoare incepand cu data afisarii lor pe pagina de internet a Organizatorului, respectiv „www.dancefm.ro”.
Art. 2. Temeiul legal
Regulamentul Concursului este redactat in temeiul Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si a serviciilor de piata, republicata.
Art. 3. Durata Concursului Teritoriul Concursului.
Concursul se desfasoara pe teritoriul Romaniei, in programele Dance FM, incepand cu data 07.12.2020
Art. 4. Conditiile de participare la Concurs
La Concurs pot sa participe orice persoane care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:
au implinit varsta de 16 ani la data inceperii Concursului, respectiv la data de 07.12.2020;
au domiciliul pe teritoriul Romaniei sau sunt rezidenti pe teritoriul Romaniei;
nu sunt salariati si/sau colaboratori persoane fizice ai Organizatorului si nu sunt rude sau afini ale/ai persoanelor mentionate anterior la prezenta lit. c), pana la gradul IV inclusiv, in linie directa sau colaterala;
detin un document de identitate valabil, respectiv buletin de identitate sau carte de identitate, care va trebui prezentat in scopul identificarii, validarii si al ridicarii premiilor daca Participantii sunt declarati castigatori ai Concursului;
nu inregistreaza restante la plata vreunei sume de bani in legatura cu serviciile de comunicatii electronice sau de alta natura prestate de Organizator;
participarea la Concurs implica prelucrarea de Organizator a datelor cu caracter personal, in conditiile prevazute in Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte integranta din prezentul Regulament.
Nu au mai castigat in cele 12 luni anterioare inceperii Concursului vreun premiu la vreun concurs/campanie organizat(ă) de RCS&RDS S.A. in legatura cu vreunul dintre posturile de radio Dance FM, Pro FM sau Digi FM.
Totodata, Participantii iau la cunostinta ca Organizatorul poate decide ca, in scopul predarii premiilor reglementate la art. 6 alin. 6.1 de mai jos, sa organizeze un eveniment public, fara sa fie insa obligat la aceasta. Dispozitiile prezentului paragraf se aplica corespunzator si in ceea ce priveste participarea castigatorilor la acest eveniment. Prin participarea la Concurs, castigatorii Concursului isi dau acordul explicit cu privire la cele mentionate in prezentul paragraf.
Inscrierea la Concurs are urmatoarele efecte (ca): (i) citirea, intelegerea si acceptarea Regulamentului de Participanti; (ii) obligativitatea respectarii integrale a prevederilor prezentului Regulament si (iii) intelegerea faptului ca, in cazul nerespectarii prevederilor prezentului Regulament, Participantii pot fi exclusi din Concurs si orice premii acordate pot fi anulate. Cerintele mentionate la subpct. (i)-(iii) reprezinta conditii esentiale pentru inscrierea la Concurs.
Participantii au luat cunostinta si sunt de acord ca Organizatorul este indreptatit sa nu acorde premiul unui ascultator Dance FM care nu indeplineste conditiile de participare la Concurs, chiar daca ascultatorul a fost declarat castigator in cadrul unei emisiuni Dance FM.
Art. 5. Mecanismul Concursului, desemnarea si anuntarea castigatorilor Concursului
5.1. Mecanismul Concursului
Concursul se desfasoara pe durata si pe teritoriul mentionate la art. 3 ”Durata Concursului. Teritoriul Concursului” de mai sus.
Concursul se adreseaza persoanelor care indeplinesc toate conditiile cerute unui Participant, dupa cum se detaliaza la art. 4 „Conditiile de participare la Concurs”.
In perioada 07.12.2020- 18.12.2020, are loc o sesiune de concurs zilnic, de luni pana vineri, in intervalul orar 07.00 - 10.00 la Dance FM. Ultimul castigator va fi anuntat in matinalul din 21 decembrie.
fiecare castigator primste doua premii. Unul pentru el si unul pentru oricine doreste el. Astfel: Zilnic, de luni pana vineri, pe postul de radio Dance FM va rula o parola a zilei, intre 07.00 si 12.00. dimineata. Parola va fi lansata si repetata de matinalii Dance FM, in timpul matinalului Get Up and Dance si va mai rula sub forma de jingle in programe pana la 12.00.Ascultatorii Dance FM se vor putea inscrie cu parola auzita si cu un tag spre ce preten doresc sa mai primeasca un premiu, la postarea zilei de pe facebook Dance FM Romania.. In fiecare zi, de luni pana vineri la ora 12.00 va fi selectat un castigator prin intermediul aplicatiei commentpicker.com.

Prin participarea la Concurs, Participantii declara ca sunt de acord si ca nu vor solicita, in nicio modalitate, niciun fel de reparare materiala ori de orice alta natura si ca nu vor formula plangeri/sesizari impotriva Organizatorului in cazul in care, dar fara a se limita la, sunt intalnite situatii in care: (i) postarile nu ajung la Organizator din cauza unor erori de trimitere, trafic si/sau gestionare in servere; (ii) postarile ajung in alta forma/format, de natura a face imposibila participarea la Concurs; (iii) postarile ajung cu o intarziere nejustificata, din cauza unor probleme tehnice si/sau de trafic; (iv) exista erori de conectare la retea si/sau la serviciu; (v) serviciul ce permite participarea la Concurs devine indisponibil sau se restrange in teritoriul unde se desfasoara Concursul din cauze de forta majora si/sau revizii tehnice neasteptate, (vi) altele asemenea.

5.2. Desemnarea Castigatorilor Concursului
Desemnarea Castigatorilor se face de catre Organizator, in functie de criteriile mentionate la alin. 5.1 de mai sus.
Premiile puse la bataie in acest concurs sunt indicate la art.6.1., iar castigatorii acestora se desemneaza conform celor mentionate la alin. 5.1. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook a Dance FM si pe site-ul www.dancefm.ro, la alegerea Organizatorului.

Validarea Participantilor desemnati castigatori se va face pe baza datelor personale mentionate la art. 6 „Premiile”, alin. 6.2. „Acordarea premiilor” de mai jos, ce vor fi verificate prin consultarea actului de identitate si/sau a oricaror alte documente solicitate de Organizator.
5.3. Modalitati tehnice de monitorizare a Concursului
Toate operatiunile de inscriere la Concurs se inregistreaza intr-o baza de date si vor fi puse, la cerere, la dispozitia autoritatilor competente in domeniu.
5.4. Fraudarea Concursului

Organizatorul isi rezerva dreptul de a lua toate masurile pentru a evita fraudarea Concursului. In cazul constatarii unor situatii de fraudare a Concursului, Organizatorul va proceda la descalificarea Participantului si la invalidarea premiului castigat prin frauda.
5.5. Alte cazuri de descalificare a Participantilor
Pe langa orice alte cazuri de descalificare prevazute in Regulament, daca se dovedeste ca informatiile furnizate de Participanti pe parcursul desfasurarii Concursului nu sunt adevarate si/sau ca Participantii incalca oricare dintre conditiile de participare la Concurs sau dintre dispozitiile prezentului Regulament, Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula premiul acordat si de a valida un alt castigator in conditiile prezentului Regulament si, respectiv, sa inchida Concursul ca urmare a imposibilitatii desemnarii altor participanti castigatori, dupa caz.
Art. 6. Premiile. Predarea premiilor Concursului.
6.1. Premiile
BUC
PRODUSE SMUFF- DANCE FM 7- 18 DEC 2020
1
1x https://www.smuff.ro/2012/11/06/biscuit-cald-plita-usb
53
1
1x https://www.smuff.ro/2009/10/28/Patura-cu-Maneci-Deluxe-Patura-tine-cont-de-tine-nu-vica-versa
97
2
2x https://www.smuff.ro/2013/02/26/pebble-folio-husa-incarcator-pentru-ipad-iphone-5-si-alte-gadgeturi
150
1
1x https://www.smuff.ro/2013/05/23/XL-X-Lapse-360-Panorame-si-filme-timelapse-din-doua-miscari
135
2
2x https://www.smuff.ro/2014/01/09/Bat-Mug-Din-Batcave-direct-pe-masa-ta
84
1
1x https://www.smuff.ro/2014/03/19/Maki+Master-preparat-de-tine-acasa%21
135
1
1x https://www.smuff.ro/2014/11/13/PlayBulb-Original-Aprinde-sunetul
164
2
2x https://www.smuff.ro/2015/10/08/Cablu-Rose-Gold-O-adevarata-poveste-de-dragoste
278
2
2x https://www.smuff.ro/2015/12/13/Infinity-Speaker-Fara-hotare
576
1
1x https://www.smuff.ro/2017/06/28/Pahar-anti-glont-imunitate-totala
138
2
2x https://www.smuff.ro/2018/11/06/Luna-Veioza-rupta-din-cer
190
2
2x https://www.smuff.ro/2017/10/12/Kit-de-Red-eye-daca-zbori-des-se-intampla
110
1
1x https://www.smuff.ro/2019/04/11/Cum-sa-ai-succes-fara-sa-ranesti-sentimentele-barbatilor
90
1
1x https://www.smuff.ro/2018/04/04/Bluza-GloWear-black-neon-Pentru-seri-intunecate
228

TOTAL premii: 2428 lei (TVA inclus)

Castigatorii nu pot solicita contravaloarea in bani si/sau in servicii si/sau alte bunuri a premiilor si nici nu pot cere modificarea parametrilor/caracteristicilor/optiunilor premiilor.
6.2. Acordarea Premiilor
Validarea si ridicarea oricarui premiu de la Organizator se pot face numai in baza urmatoarelor:
in baza datelor personale comunicate de castigatori Organizatorului in ziua cand sunt desemnati castigatori si contactati de Organizator. Orice eroare in declararea datelor personale nu atrage raspunderea Organizatorului. Ca atare, acesta nu are niciun fel de obligatie in cazul furnizarii de catre Participanti a unor date eronate care duc la imposibilitatea transferului in conditii normale a premiilor catre acestia.
in baza CNP-ului transmis Organizatorului prin oricare dintre urmatoarele mijloace de comunicare: fax, posta electronica (e-mail fara semnatura digitala autorizata);
Organizatorului nu ii incumba nicio obligatie cu privire la suportarea oricaror costuri care nu sunt asumate in mod expres prin prezentul Regulament.

Art. 7. Protectia datelor personale
Informatii detaliate privind prelucrarea datelor cu caracter personal sunt prevazute in Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte integranta din prezentul Regulament.
Art. 8. Publicarea Regulamentului Concursului
Regulamentul Concursului este disponibil spre consultare, in mod gratuit, in sectiunea dedicata Concursului de pe paginina de internet www.dancefm.ro. Participantii nu vor fi obligati la plata vreunor sume catre Organizator in legatura cu Concursul sau la suportarea altor costuri decat cele inerente serviciilor de telefonie, de Internet sau altor servicii contractate de acestia, care le permit sa participe la Concurs si sa acceseze paginile de internet relevante pentru detalii privind Concursul sau in legatura cu Concursul, servicii postale sau tarife normale de telefon in legatura cu Concursul, fara a aduce atingere altor prevederi ale Regulamentului.
Pe perioada de desfasurare a Concursului Participantii pot suna la linia de telefon dedicata Concursului: 031 400 2929 (conditii de tarifare conform politicii fiecarui operator de telefonie) pentru a afla mai multe amanunte in legatura cu Concursul (regulament de participare, premii, modalitate de acordare a premiilor, precum si pentru sugestii sau eventuale reclamatii). Programul de functionare a liniei telefonice este de luni pana vineri, intre orele 07:00 - 18:00.
Orice modificare a prezentului Regulament va fi facuta publica pe pagina de internet a Organizatorului, respectiv www.dancefm.ro, sau pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/dancefm895/
Art. 9. Taxe si impozite
Daca va fi cazul conform legislatiei fiscale aplicabile, RCS & RDS are obligatia de a calcula si vira la bugetul de stat impozitul aferent veniturilor din premii, conform reglementarilor fiscale in vigoare aplicabile in Romania. La data redactarii prezentului Regulament, valoarea impozitului reprezinta 10% din valoarea neta a premiului, ce se calculeaza ca diferenta dintre valoarea bruta a premiului si suma reprezentand venitul neimpozabil (600 lei).
Orice alte obligatii de natura fiscala si/sau de orice alta natura, in legatura cu premiile acordate in Concurs, cad si raman in sarcina exclusiva a castigatorilor premiilor.
Art. 10. Responsabilitate
Organizatorul nu isi asuma si nu isi va asuma nicio raspundere cu privire la pretentiile tertilor sau ale oricaror institutii in ceea ce priveste premiile castigate de catre Participanti. Organizatorul nu are nicio raspundere si nu va putea fi implicat in litigii legate de proprietatea premiilor dupa acordarea acestora. Organizatorul nu este raspunzator, nu isi asuma si nu isi va asuma nicio raspundere pentru calitatea premiului acordat in cadrul Concursului. Prin participarea la acest Concurs Participantii confirma ca inteleg si isi asuma faptul ca premiul acordat in cadrul Concursului nu sunt furnizate, operate sau gestionate de catre sau cu implicarea Organizatorului, ci de catre terte parti, furnizori ai respectivelor produse, si ca atare Organizatorul nu are si nu poate avea nicio raspundere cu privire la acestea.

Organizatorul nu isi asuma si nu isi va asuma nicio raspundere cu privire la incapacitatea unor Participanti la Concurs de a trimite SMS-ul necesar inscrierii la Concurs.

Organizatorul nu isi asuma si nu isi va asuma nicio raspundere in cazul in care ii sunt comunicate informatii false sau eronate. Organizatorul nu are nicio raspundere si nu va putea fi implicat in litigii legate de corectitudinea datelor personale trimise de catre Participanti. Premiile se vor acorda numai acelor Participanti ale caror date/documente sunt trimise in cadrul Concursului, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament.
Organizatorul nu isi asuma si nu isi va asuma nicio raspundere cu privire la pretentiile Participantilor la Concurs privind functionarea defectuoasa si/sau nefunctionarea retelelor de telefonie fixa si/sau mobila, ori a retelelor de Internet care le permit participarea la Concurs. Totodata, Organizatorul nu va fi raspunzator pentru eventuale disfunctionalitati aparute in derularea Concursului, in general, ca urmare a actiunilor unor terti, cum ar fi dar fara a se limita la: distribuitori de energie electrica, operatori, proprietari sau administratori ai retelelor de telecomunicatii, cablu TV sau altii asemenea.
Organizatorul si nu are obligatia de a purta corespondenta privitoare la solicitarile necastigatoare.
Pentru ducerea la buna indeplinire a obligatiilor Organizatorului, acesta poate subcontracta servicii sau imputernici furnizori pentru derularea unor servicii sau formalitati, la libera sa alegere.
Prin participarea la acest Concurs, Participantii declara si garanteaza faptul ca sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor instructiunilor Organizatorului precum si tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament si ale legislatiei aplicabile.
Pentru a putea benefici de premiu, Participantii si persoanele ale caror numar de telefon au fost transmise de Participanti prin SMS trebuie sa indeplineasca conditiile pentru a putea calatori in destinatia in legatura cu care a castigat premiul.
Art. 11. Litigii
Eventualele litigii aparute între Organizator, pe de o parte, si Participantii la Concurs, pe de alta parte, se vor rezolva pe cale amiabila. In caz contrar, se vor solutiona de instantele judecatoresti competente de la sediul Organizatorului.
Art. 12 Incetarea Concursului
Concursul poate inceta in urmatoarele situatii:
implinirea termenului pentru care a fost anuntat Concursul;
aparitia unui eveniment ce constituie forta majora sau in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua Concursul;
decizia unilaterala a Organizatorului de a inceta Concursul.

Tehnoredactat într-un singur exemplar original care rămâne în arhiva Biroului Notarilor Publici Asociati Georgeta Popescu – Societate Profesională Notarială, şi 2 duplicate, din care 1 exemplar va rămâne în arhiva biroului notarial şi 1 exemplar a fost eliberat părţii.


Organizator
RCS & RDS S.A.
Serghei Bulgac
Director General

 

***

Anexa la Regulamentul Campaniei

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
-versiune actualizata septembrie 2018-

RCS & RDS S.A., o societate constituită şi funcţionând în conformitate cu legile din România, cu sediul în Bucureşti, str. Dr. Staicovici nr.75, Forum 2000 Building, Faza I, etaj 2, sector 5, având numărul de ordine în Registrul Comertului J40/12278/1994, codul unic de inregistrare RO 5888716, fax 031.4004441, denumită în continuare „Operator” sau „Noi”, ori „noi”

Avand in vedere:
prevederile Regulamentului UE nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE , denumit in continuare „Regulamentul”, care a devenit aplicabil din 25.05.2018;
faptul ca Operatorul organizeaza o campanie publicitara (oricare ar fi denumirea acesteia), denumita in continuare “Campania”, la care se pot/vor inscrie participanti persoane fizice, iar datele cu caracter personal ale acestora se prelucreaza pe durata Campaniei, in scopul desfasurarii Campaniei;
faptul ca se pot oferi castigatorului/castigatorilor diverse premii furnizate de partenerii Operatorului sau de Operator, sens in care vor fi prelucrate datele cu caracter personal ale castigatorului/castigatorilor, in scopul desfasurarii Campaniei si oferirii premiilor;
faptul ca exista un regulament al Campaniei, denumit in continuare “Regulamentul Campaniei” disponibil pe www.dancefm.ro .

Operatorul emite prezenta Nota privind prelucrarea datelor cu caracter personal, denumita in continuare „Nota”, astfel:

Datele de contact ale Operatorului sunt cele mentionate in preambul.
Datele de contact ale responsabilului cu protectia datelor sunt : email: responsabilprotectiadatelor@rcs-rds.ro, telefax 031.730.16.42, adresa postala str. Dr. Staicovici nr. 75, Forum 2000 Building, Faza I, etaj 2, Bucuresti, sector 5, tel. 031.400.44.40.
Datele cu caracter personal, scopurile prelucrarii datelor cu caracter personal, temeiul juridic al prelucrarii, interesele legitime urmarite de Operator sau de o terta parte, destinatarii sau categoriile de destinatari ai prelucrarii datelor cu caracter personal, intentia Operatorului de a transfera date cu caracter personal catre o tara terta (din afara Spatiului Economic European) sau organizatie internationala [existenta sau absenta unei decizii a Comisiei Europene privind caracterul adecvat sau, in cazul transferurilor prevazute de art. 46, 47 si 49 alin. (1) al doilea paragraf din Regulament, o trimitere la garantiile adecvate sau corespunzatoare si la mijloacele de a obtine o copie a acestora, in cazul in care acestea au fost puse la dispozitie], perioada de stocare a datelor cu caracter personal sau, daca nu este posibil, criteriile utilizate pentru a stabili aceasta perioada sunt evidentiate in anexa care face parte integranta din prezenta Nota.
Care sunt drepturile Dvs.?
In calitate de persoana vizata (persoana fizica), aveti urmatoarele drepturi, conform Regulamentului:
dreptul de acces
Ce trebuie sa stiti:
Puteti obtine de la noi o confirmare ca prelucram ori nu date cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, veti avea acces la datele respective si la urmatoarele informatii:
categoriile de date cu caracter personal vizate;
scopurile prelucrarii;
destinatarii sau categoriile de destinatari carora datele cu caracter personal le-au fost sau urmeaza a le fi divulgate (in special tari din afara Spatiului Economic European sau organizatii internationale, cu mentionarea garantiilor adecvate);
acolo unde e posibil, perioada stocarii sau, daca nu este posibil, criteriile utilizate pentru a stabili aceasta perioada;
faptul ca puteti depune o plangere catre autoritatea de supraveghere si ca ne puteti cere rectificarea, stergerea datelor cu caracter personal, restrictionarea prelucrarii acestora ori ca va puteti opune prelucrarii;
sursa colectarii datelor cu caracter personal, daca noi le colectam de la alta persoana decat de la Dvs.;
existenta unui proces decizional automat, inclusiv crearea de profiluri si, cel putin, informatii pertinente privind logica utilizata, importanta si consecintele preconizate ale unei astfel de prelucrari pentru Dvs.
Va asiguram ca:
veti primi de la noi o copie a datelor cu caracter personal prelucrate;
puteti solicita si primi raspuns de la noi in orice modalitate dorita de Dvs. (inclusiv email).
Important de retinut:
este posibil sa va solicitam plata unui comision, bazat pe costurile administrative, daca veti solicita mai mult de o copie a datelor cu caracter personal prelucrate;
dreptul Dvs. de a solicita o copie, conform celor aratate mai sus nu trebuie sa aduca atingere drepturilor si libertatilor altora.
dreptul la rectificare a datelor cu caracter personal
Ce trebuie sa stiti:
aveti dreptul de a obtine de la noi rectificarea datelor cu caracter personal inexacte;
aveti dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal incomplete.
dreptul la stergerea datelor cu caracter personal
Ce trebuie sa stiti
Aveti dreptul de a obtine din partea Operatorului stergerea datelor cu caracter personal care va privesc, fara intarzieri justificate, din oricare dintre urmatoarele motive:
datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
Dvs. va retrageti consimtamantul in cazul in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamant ori prelucrarea priveste datele speciale cu caracter personal si se intemeiaza pe consimtamant si nu exista alt temei juridic pentru prelucrare;
Dvs. va opuneti (i) prelucrarii necesare pentru indeplinirea unei sarcini ce serveste unui interes public ori ce rezulta din exercitarea autoritatii cu care Operatorul a fost investit sau (ii) prelucrarii intemeiate pe un interes legitim al Operatorului ori al unui tert si nu exista motive legitime care sa prevaleze in sensul prelucrarii;
Dvs. va opuneti prelucrarii intemeiate pe marketing direct, inclusiv crearii de profiluri legate de marketingul direct;
datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligaţii legale care ii revine Operatorului,
cu exceptia cazului in care prelucrarea este necesara:
pentru exercitarea dreptului la libera exprimare şi la informare;
pentru a ne conforma unei obligaţii legale;
in scopuri de arhivare în interes public, stiinţific sau pentru studii istorice sau în scopuri statistice;
pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanţă.
dreptul la restrictionarea prelucrarii
Ce trebuie sa stiti:
Aveti dreptul de a obtine de la noi restrictionarea prelucrarii in oricare dintre urmatoarele cazuri:
daca Dvs. va exercitati dreptul la opozitie, pe durata verificarii de catre noi a exactitatii datelor Dvs. cu caracter personal;
daca prelucrarea este ilegala, iar Dvs. va opuneti stergerii datelor cu caracter personal si ne solicitati restrictionarea utilizarii acestora;
pe durata in care noi verificam daca drepturile noastre legitime prevaleaza in raport de cele ale Dvs., in situatia cand Dvs. v-ati opus prelucrarii din motive legate de situatia particulara in care va aflati;
noi nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal, iar Dvs. le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.
Va asiguram ca va vom informa inainte de ridicarea restrictiei de prelucrare pentru cele 4 situatii mentionate mai sus.
Important de retinut:
daca restrictionarea prelucrarii a avut loc in cele 4 situatii mentionate anterior, prelucrarea poate avea loc, cu exceptia stocarii, doar in baza consimtamantului Dvs. prealabil sau pentru constatarea, exercitarea, apararea unui drept in instanta sau pentru protectia drepturilor unei alte persoane fizice sau juridice din motive de interes public important al UE sau al unui stat membru.
dreptul la portabilitatea datelor cu caracter personal
Ce trebuie sa stiti:
aveti dreptul de a obtine de la noi, intr-un format structurat, utilizat curent si care poate fi citit automat, datele cu caracter personal care va privesc si pe care ni le-ati furnizat si, de asemenea, aveti dreptul de a solicita transmiterea acestor date catre un alt operator;
exercitarea celor doua drepturi mentionate anterior poate avea loc daca sunt indeplinite cumulativ urmatoarele conditii: (i) prelucrarea de catre noi are la baza consimtamantul Dvs. si are ca obiect inclusiv datele speciale cu caracter personal ori prelucrarea este necesara pentru executarea unui contract la care Dvs. sunteti parte sau pentru a face demersuri la cererea Dvs. inainte de incheierea unui contract; (ii) prelucrarea datelor cu caracter personal se face de noi prin mijloace automate; (iii) exercitarea dreptului la portabilitatea datelor nu aduce atingere dreptului la stergerea datelor si nu afecteza drepturile si libertatile altora.
dreptul la opozitie
Ce trebuie sa stiti:
va puteti opune oricand prelucrarea este necesara (i) pentru indeplinirea unei sarcini ce serveste un interes public sau ce rezulta din autoritatea cu care noi am fost investiti, inclusiv crearii de profiluri pe aceste temeiuri sau (ii) pentru un interes legitim al nostru sau al unei tert. Noi vom inceta prelucrarea, cu exceptia cazului in care exista motive legitime si imperioase ce justifica prelucrarea si prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor Dvs ori cand scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
va puteti opune oricand prelucrarii in scop de marketing direct, inclusiv crearii de profiluri, daca aceasta profilare este legata de marketingul direct;
cand prelucrarea se realizeaza in scopuri statistice, de cercetare stiintifica sau istorica, va puteti opune prelucrarii datelor care va privesc, cu exceptia situatiei cand prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei sarcini din motive de interes public.
dreptul de retragere oricand a consimtamantului
Ce trebuie sa stiti:
Va puteti retrage oricand consimtamantul, fara afectarea valabilitatii prelucrarilor anterioare, in cazul prelucrarilor intemeiate pe consimtamant.
dreptul de a depune plangere in fata autoritatii de supraveghere
Aveti dreptul de a depune plangere la Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro).
dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri
Ce trebuie sa stiti:
aveti dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care va privesc sau va afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;
cele mentionate mai sus nu se aplica (i) cand decizia bazata exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, este necesara pentru incheierea unui contract intre Dvs. si un operator de date; (ii) cand decizia bazata exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, este autorizata prin dreptul UE sau dreptul intern care prevede, de asemenea, masuri corespunzatoare pentru protejarea drepturilor, libertatilor si intereselor Dvs. legitime sau (iii) cand decizia bazata exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, are la baza consimtamantul Dvs. explicit;
in cazurile mentionate la subpct. (i) si (iii) de mai sus, veti avea dreptul de a obtine interventie umana din partea noastra, de a va exprima punctul de vedere si de a contesta decizia.
dreptul de a va adresa justitiei

IV.2. Aspecte importante privind drepturile Dvs.
termenul de raspuns la cererile Dvs.
Termenul standard de raspuns este de o luna; in cazul in care formularea raspunsului necesita analiza unui volum ridicat de documente/informatii, opinia unor terti etc., acest termen poate fi prelungit cu maximum 2 luni, sens in care va vom informa despre acest aspect in intervalul intial de o luna.
b) restricţionarea accesului
In anumite situatii, s-ar putea să nu vă putem acorda accesul la toate sau o parte a datelor Dvs. cu caracter personal din cauza unor restricţii legale. Intr-un astfel de caz, vă vom comunica motivul acestui refuz.
c) imposibilitatea identificării
In anumite cazuri, s-ar putea să nu vă putem identifica datele cu caracter personal din cauza elementelor de identificare pe care ni le furnizaţi în cerere. In astfel de cazuri, dacă nu vă putem identifica drept persoana vizata, nu putem da curs cererii Dvs. în conformitate cu aceasta secţiune, cu exceptia cazului în care ne oferiti informatii suplimentare care sa ne permita sa va identificam. Va vom informa si vă vom da posibilitatea de a ne oferi astfel de detalii suplimentare.
d) exercitarea drepturilor Dvs.
Pentru exercitarea drepturilor Dvs., cu exceptia dreptului de a va adresa justitiei, ne puteti trimite o cerere scrisa, semnata si datata, prin modalitatile prevazute la art. II (email, telefax sau prin posta) ori puteti veni in magazinele noastre sau puteti vizita www.dancefm.ro .
V.Operatorul nu utilizeaza procesul decizional bazat exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice ce va privesc sau va afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa. Furnizarea datelor cu caracter personal (cu exceptia celor pentru care se prevede expres ca temeiul prelucrarii este consimtamantul) reprezinta o obigatie pentru desfasurarea Campaniei.
VI.Operatorul: (i) daca intentioneaza sa prelucreze date cu caracter personal intr-un alt scop decat cel pentru care acestea au fost colectate, va furniza, inainte de aceasta prelucrare ulterioara, informatii privind scopul secundar respectiv si orice alte informatii suplimentare relevante; (ii) aplica masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru prelucrarea datelor cu caracter personal conform legii si asigura confidentialitatea acestora, conform legii; (iii) poate actualiza periodic prezenta Nota si anexele aferente, cu publicarea oricarei modificari pe www.dancefm.ro . De aceea, va recomandam sa vizitati periodic www.dancefm.ro.
VII.In situatia in care:
vizitati oricare dintre website-urile Operatorului, informatii detaliate privind datele cu caracter personal exista pe respectivele website-uri si le puteti accesa (cum ar fi utilizarea cookies);
apelati Operatorul, daca este inregistrata convorbirea, veti fi atentionati prin mesaj vocal la inceputul respectivei convorbiri, urmand a va exprima optiunea in acest sens;
accesati oricare dintre aplicatiile gestionate de Operator, informatii detaliate privind datele cu caracter personal sunt continute de respectivele aplicatii si/sau de website-urile Operatorului ce gazduiesc aceste aplicatii (aplicatii precum Digicare).
VIII. a) Daca Operatorul va trece printr-o procedura de reorganizare ori de vanzare catre alte entitati, datele Dvs. vor fi comunicate catre respectivele entitati, conform legii. b) la Campanie pot participa persoane care au cel putin 18 ani.
IX. Prezenta Nota face parte integranta din Regulamentul Campaniei.

RCS & RDS SA

 


On Air
Acum
AARON SMITH - Dancin (Krono remix)
A fost
Berin & Mana Project - Many Times
Noutăți
Vizual 2_DIGI_Skyshowtime
Top 100 CLubs Key visual - 16-9_0.png
poza postare

Partenerii noștri

DIGI SPORT
Surpriză uriașă! Un român celebru a dezvăluit, la 64 de ani, cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

Surpriză uriașă! Un român celebru a dezvăluit, la 64...

FILM NOW
Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea...

DIGI WORLD
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe...

DIGI ANIMAL WORLD
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul...

DIGI LIFE
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini

Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie...

PE ROZ
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o...

1600x960_Vizual Comunicat Campanie de Paște_22.04.2024

DIGI aduce motive de sărbătoare cu noua campanie de...

Screenshot 2024-04-03 at 15.42.10

Andor Gabriel lanseaza piesa "OK" alături de Paakman...

Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind modulele cookie.
Da, accept
Modific setările
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
RCS&RDS S.A. dancefm.ro Vezi politica de confidenţialitate
cmp_level, prv_level
Google IDE google.com Vezi politica de confidenţialitate
IDE
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
- Analiza traficului pe site: câţi vizitatori, din ce arie geografică, de pe ce terminal, cu ce browser, etc, ne vizitează - A/B testing pentru optimizarea layoutului site-ului - Analiza perioadei de timp petrecute de fiecare vizitator pe paginile noastre web - Solicitarea de feedback despre anumite părţi ale site-ului
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google Analytics google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_<property-id>, __utma, __utm, __utmb, __utmc, __utmz, __utmv
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
- Interacţiuni social media (like & share) - Posibilitatea de a te loga în cont folosind o platformă terţă (Facebook, Google, etc) - Rularea conţinutului din platforme terţe (youtube, soundcloud, etc)
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Facebook facebook.com Vezi politica de confidenţialitate
a11y, act, csm, P, presence, s, x-referer, xs, dpr, datr, fr, c_user
Youtube youtube.com Vezi politica de confidenţialitate
GED_PLAYLIST_ACTIVITY,APISID, GEUP, HSID, LOGIN_INFO, NID, PREF, SAPISID, SID, SSID, SIDCC, T9S2P.resume, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC, dkv, s_gl, wide
Twitter twitter.com Vezi politica de confidenţialitate
_twitter_sess, auth_token, lang, twid, eu_cn, personalization_id, syndication_guest_id, tfw_exp
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră, atât în cadrul site-ului nostru, cât și în afara acestuia.
- Oferirea de publicitate în site adaptată concluziilor pe care le tragem despre tine în funcţie de istoricul navigării tale în site și, în unele cazuri, în funcţie de profilul pe care îl creăm despre tine. Facem acest lucru pentru a menţine site-ul profitabil, în așa fel încât să nu percepem o taxă de accesare a site-ului de la cei care îl vizitează. - Chiar dacă astfel de module cookie nu sunt utilizate, te rugăm să reţii că ţi se vor afişa reclame pe site-ul nostru, dar acestea nu vor fi adaptate intereselor tale. Aceste reclame pot să fie adaptate în funcţie de conţinutul paginii.
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google Ad Manager google.com Vezi politica de confidenţialitate
__gads, id, NID, SID, ANID, IDE, DSID, FLC, AID, TAID, exchange_uid, uid, _ssum, test_cookie, 1P_JAR, APISID, evid_0046, evid_0046-synced
Trimite
Vezi politica de confidenţialitate